Hiske is bang dat Christel een stem krijgt, ze heeft wat opgevangen

Hiske is bang dat Christel een stem krijgt, ze heeft wat opgevangen

Afgelopen avond hebben Christel, Hiske en Adriaan besloten om buiten te slapen. Wanneer Hiske en Christel weer wakker zijn, is Adriaan alweer uit bed om zijn dagelijkse bezigheden te doen. Christel en Hiske daarentegen praten nog even na in bed. De twee hebben het over de nominaties die er weer aankomen. Hiske heeft namelijk het idee dat ze gisteren veel heeft gehoord van anderen die aan het speculeren waren. De twee praten na en denken ook nog over op wie Merel zou stemmen. Ik zou het niet weten op wie ze zou stemmen. Ik weet maar één iemand maar toen moest ik direct aan jou denken zegt Hiske. Hiske vreest dat Christel een stem zou krijgen van Merel, maar beide twijfelen nog hierover.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *