Jessie loopt kwaad weg tijdens de vergadering van 24 april

Jessie loopt kwaad weg tijdens de vergadering van 24 april

De bewoners verzamelen al vroeg aan de lange tafel om daar met z’n allen te vergaderen. Het is een lange vergadering, omdat bijna alle bewoners iets hebben in te brengen. Shelley begint met een leuke moederdag actie die ze bedacht heeft om de kapperszaak weer te promoten. Ze wil graag van 7 tot en met 10 mei 50 procent korting geven op een afspraak als je deze samen met je moeder maakt. Ook wil ze een prijsvraag verzinnen maar daar moet ze nog over nadenken. Adriaan neemt het woord en wil graag extra geld ophalen voor Alpe d’HuZes door producten te bakken en te verkopen. Enkel de inkoopprijs houdt hij in. Daarnaast leest hij ook een brief voor. Speciaal voor vandaag, proefdierendag, wil hij een vuist maken tegen proefdieren. Aanstaande vrijdag komt een spreker en ik nodig jullie uit om erbij te zijn zegt hij tegen zijn mede bewoners. Ik hoop dat iedereen erbij is om vier uur ’s middags.

Vervolgens komt Jessie met zijn lijstje. Het schijnt dat het consumptielijstje niet goed wordt bijgehouden door een miscommunicatie. Uiteindelijk loopt hij weg omdat hij het kinderachtig vindt dat de anderen zich niet aan een simpel lijstje kunnen houden. Ik ga wat anders doen. Succes met z’n allen. Vieze vuile leugenaars zegt hij wanneer hij opstaat en wegloopt. Merel pakt vanaf dit moment de vergadering verder op. De bewoners moeten namelijk ook nadenken over een nieuwe slaapplek maar dat is snel opgelost. Adriaan biedt aan om de nieuwe bewoner met open armen te verwelkomen. Bovendien mag hij of zij slapen bij hem en Erik. Dylan en Kaylee maken hierna de winnaar bekend van de prijsvraag voor een gratis tattoo. Om tien uur komt Kim langs zeggen Kaylee en Dylan trots. Gerrit neemt het stokje over en begint over zijn bekladde bord. Dat was ik geeft Mylène toe. Maar ik ga het weer fixen voor je benadrukt ze. Als afsluiter pakt Merel de kans om haar oranje panterparty 2.0 aan te kondigen tijdens koningsdag. Ze heeft hiervoor zelf haar eigen zakgeld geïnvesteerd en voor elke bewoners een cadeau gekocht. Daarnaast heeft ze ook een vrouwelijke dj geregeld. En daarmee eindigt de vergadering van vandaag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *