Bezoekster Kim laat een bijzondere tatoeage zetten in Utopia 2

Bezoekster Kim laat een bijzondere tatoeage zetten in Utopia 2

Kim heeft de win actie van Dylan en Kaylee gewonnen en mag daarom een tatoeage zetten naar keuze. Ze krijgt van Dylan en Kaylee een moment om haar verhaal te delen. De bezoekster vertelt wat ze de afgelopen tijd heeft meegemaakt en dat ook haar oma overleden is. Ze had eerder beloofd om een keer samen met haar naar Utopia 2 te komen maar doordat haar gezondheid achteruit ging dit helaas niet mogelijk was. Ik wil graag haar overlijdensdatum als tattoo zegt ze trots. We zijn blij dat we dit voor je kunnen doen zegt Dylan vervolgens tegen Kim. Dan gaan we maar beginnen zo voegt Kaylee toe met een glimlach. De twee bewoners zijn vooral in shock door het verhaal en tonen veel begrip. Merel laat weten dat ze heel benieuwd is naar de tatoeage en vervolgens wil Andrea nog wat kwijt. Ik heb ook een kistje voor je waar je de toebehoren voor de tattoo kan bewaren en dan maken we achteraf even een polaroid legt Andrea uit. Dat vind ik echt heel leuk zegt Kim tevreden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *