Jessie is helemaal klaar met Merel haar panter party

Jessie is helemaal klaar met Merel haar panter party

De bewoners hebben vergaderd, waarin ook Merel haar panterparty heeft aangekondigd. Ze heeft iedereen uitgenodigd om te komen op koningsdag. Ze heeft alvast wat geïnvesteerd van haar eigen zakgeld. Jessie was het er alleen niet mee eens. Hij was helaas al weggelopen uit de vergadering en heeft niet alles meegekregen wat Merel zei maar weet wel dat de vorige panterparty geld heeft gekost van de bv. Hiske legt uit wat Merel heeft verteld tijdens de vergadering maar toch wil Jessie hier niet naar luisteren. De vorige panterparty was gewoon op de bv, dus ze heeft zichzelf lekker boven de bv gezet en dus boven ons allemaal zegt hij boos. Hiske geeft daarna aan dat er daarom ook een alternatief is, waarbij de bewoners allemaal wat geld inleveren zodat het feest wel door kan gaan. Ook hier lijkt Jessie het niet mee eens te zijn. Nogmaals geeft hij aan dat het hem gaat om een principekwestie. Kijk. Weet je wat het is. Er wordt geen tijd ingestoken om privézaken op te lossen maar als het gratis is dan kan het allemaal rapido gaat hij verder. Hiske begrijpt Jessie wel maar wilde toch Merel haar verhaal delen. Allemaal holle kreten eindigt Jessie. Gerrit laat achteraf ook weten aan Hiske dat hij geen tien euro over heeft voor een feestje.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *