Mylène laat duidelijk weten dat er Shelley gestemd moet worden

Mylène laat duidelijk weten dat er Shelley gestemd moet worden

Shelley en Mylène worden verkiesbaar gesteld om één van de 500 mooiste vrouwen van Nederland te worden. Omdat Shelley vandaag een kappersklant krijgt, wil Mylène een stunt uithalen. Zonder dat Shelley het weet, wil ze vlaggetjes ophangen met daarop haar foto. Ze hoopt hiermee de kappersklant te overtuigen om juist op haar te stemmen in plaats van op Shelley. Jens steunt Mylène in haar campagne. Toch komt Shelley tot de ontdekking omdat ze nog voordat de kappersklant binnen is gekomen al in de kapsalon is. Ze moet even lachen maar gaat snel over tot actie. En trekt de vlaggetjes van de muren en ruimt alles weer netjes op. Weet je waar jij hoort. In de prullenbak zegt Shelley. Zodra ze het allemaal heeft opgeruimd loopt ze weg en roept ze hard over het terrein. Opgeruimd staat netjes.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *