Shelley doet een tegenaanval tegen Mylène

Shelley doet een tegenaanval tegen Mylène

Mylène en Shelley zijn beide in de run om één van de mooiste vrouwen te worden van Nederland. Omdat het een strijd is, is Mylène begonnen met het boycotten van Shelley. Eerder heeft ze vlaggen opgehangen van haar fotoshoot in de kapperszaak van Shelley. Shelley heeft dit op tijd door en heeft de vlaggen weggegooid, maar gaat nu in de tegenaanval. Ze print nu haar foto uit om dit te verspreiden in het bed van Mylène. Ook schrijft ze met een krijtje op krijtbord in vorm van vlaggetjes in het huisje van Mylène. Ook Andrea heeft het werk van Shelley gezien. Wow, dit vind ik leuk zegt ze tegen haar. High five zegt Shelley vervolgens trots tegen Andrea. De strijd is nu echt begonnen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *