Mylène is bang voor de stemmingen en bespreekt haar onzekerheid met Christel

Mylène is bang voor de stemmingen en bespreekt haar onzekerheid met Christel

De stemmingen komen eraan en dit houdt de bewoners bezig door de dag heen. Christel ziet aan Mylène dat ze niet lekker in haar vel zit en besluit haar hierop aan te spreken. De vrouwelijke bewoonsters hebben een goed gesprek met elkaar. Mylène geeft aan bang te zijn voor de stemmingen, omdat ze geen stemmen wil. Ze geeft aan dat ze doorheeft dat de andere bewoners op haar letten, ik vindt dat lastig. Mylène geeft aan dat ze het idee heeft dat ze al veel doet in de mini samenleving, maar dat andere bewoners dit niet zien.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 1    Gemiddelde: 1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *