Adriaan wijst Hiske en Christel af

Adriaan wijst Hiske en Christel af

Vannacht hebben Hiske, Christel en Adriaan samen in een bed bij het water geslapen. Adriaan heeft aangegeven dat hij denkt dat beide dames verliefd zijn op hem, dus daar wilden Hiske en Christel wel op inspelen. Nu de drie bewoners de nacht hebben doorgebracht met elkaar, willen Hiske en Christel weten of dit voor herhaling vatbaar is. Ik slaap echt het beste in mijn eigen bed,  geeft Adriaan aan. De dames proberen hem te overtuigen nog een nachtje samen te slapen, maar dit ziet de mannelijke bewoner niet zitten. Krijgen we geen tweede keer?, vraagt Hiske lacherig richting de mannelijke bewoner. Adriaan blijft echter bij zijn standpunt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *