Gerrit bespreekt de zeggeschap van de bewoners rondom het evenement

Gerrit bespreekt de zeggeschap van de bewoners rondom het evenement

Jessie en Merel willen graag een evenement organiseren, omdat Utopia 2 binnenkort één jaar bestaat. De twee bewoners hebben echter opgevangen dat andere bewoners zich ook graag willen mengen in beslissingen. Jessie gaat het gesprek aan met Gerrit. Het is een feest van ons allemaal, geeft Gerrit aan. Het mag best met de groep besproken worden. Gerrit is verbaasd dat deze dingen niet besproken worden in de vergadering en hij geeft aan dat dit in het gevolg wel handig zou zijn. Jessie luistert naar het verhaal en hij kan zich wel vinden in de gedachtegang van Gerrit. Dat is een goed idee, zegt hij. Zullen Jessie en Merel tijdens de volgende vergadering meer overleggen met de groep?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *