De naderende nominaties zijn onderwerp van gesprek bij Jens

De naderende nominaties zijn onderwerp van gesprek bij Jens

Jens en Franny hebben met zijn tweeën een rustig plekje opgezocht. Ik word gek, zegt Franny. Het komt zo dichtbij. Ze doelt hiermee op de naderende nominaties. Franny weet nog niet op wie ze wil stemmen en ze heeft ook nog geen idee of ze zelf stemmen kan verwachten. Ik wil niemand naar huis hebben, zegt ze. Op dit moment ga ik eigenlijk met iedereen wel goed. Jens vertelt dat ze natuurlijk wel altijd wat waarschuwingsstemmen kan geven. Daar zat ik inderdaad ook al aan te denken, reageert Franny. Ze is daarnaast erg benieuwd of ze zelf stemmen kan verwachten. Jens legt uit dat Franny de laatste tijd helemaal is opgebloeid. Eigenlijk is er precies gebeurd wat de groep van jou verwacht dat je ging doen, zegt hij. Aan de andere kant zouden mensen op jou kunnen stemmen omdat je financieel weinig bijdraagt aan de groep. Jens vertelt dat hij ook nog niet weet op wie hij gaat stemmen, want hij twijfelt tussen een aantal bewoners. Even later besluit Jens om Christel aan te spreken over de nominaties. Ook de vrouwelijke bewoonster is al druk aan het nadenken over haar stemmen, maar wie ze weet nog niet wie ze krijgt. Ik heb het vermoeden dat heel veel mensen gaan spreiden, zegt ze. Niemand wil iemand écht naar huis hebben. Die mening deelt Jens ook. Op wie zullen de bewoners uiteindelijk gaan stemmen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *