Zal Christel voldoen aan de eisen van Hiske?

Zal Christel voldoen aan de eisen van Hiske?

Maatjes Christel en Hiske zijn goede vriendinnen met elkaar en bespreken veel met elkaar. De twee bewoners lijken niet zonder elkaar te kunnen, maar toch hebben zij wel eens ruzie. Dat is nu ook het geval. Christel vindt het vervelend dat Hiske dingen van haar vraagt die zij niet waar kan maken en daarom belanden de twee in een discussie met elkaar. Het is dat ik de dingen niet op jouw manier doe en dan probeer ik daarin te veranderen en dan is het nog niet goed, zegt Christel geïrriteerd tegen Hiske. De vrouwelijke bewoonster legt uit dat ze alle dingen heeft geregeld die Hiske zou willen, maar dat Hiske per definitie al aangeeft dat het niet goed is. Hiske hoort het verhaal aan en ze biedt hierna haar excuses aan. Dat vind ik jammer, maar als ik die indruk geef dan spijt me dat, zegt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *