Gerrit en Merel praten over Brandon en Franny

Gerrit en Merel praten over Brandon en Franny

Merel heeft het idee dat Franny en Brandon een oogje op elkaar hebben. Ze zijn zo cute samen, zegt ze tegen Gerrit. Ik vind ze echt bij elkaar passen, vult Erik aan. Daar lijkt de mannelijke bewoner echter anders over te denken. Ik vind het echt hypocriet, zegt hij tegen de vrouwelijke bewoonster. Gerrit legt uit dat hij in het begin van zijn Utopiaanse avontuur door Brandon is geconfronteerd, omdat hij naar Shelley toe trok. De vrouwelijke bewoonster had toen nog een relatie. Dit is nog een stapje erger hè, zegt de mannelijke bewoner. Franny is verloofd. Dat is toch niet normaal? Merel is het helemaal met Gerrit eens en ze vraagt zich af hoe het nu verdergaat tussen Brandon en Franny. Hebben de twee bewoners daadwerkelijk een oogje op elkaar?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *