Mylène en Shelley laten zich van hun mooiste kant zien

Mylène en Shelley laten zich van hun mooiste kant zien

De bewoners hebben vandaag een aantal bezoekers te gast om te eten. Na de avondmaaltijd verplaatst de groep zich naar de tuin, want Christel en Hiske hebben een challenge voorbereid met Mylène en Shelley. Welkom bij onze eerste uitdaging, zegt Christel tegen de groep en de bezoekers. Ze legt uit dat de twee vrouwen over rode catwalk gaan lopen en dat Mylène en Shelley vervolgens nog een aantal vragen krijgen. Jullie beoordelen op een aantal punten: uiterlijke originaliteit, hoe lopen ze over de catwalk en hoe reageren ze op de vragen die ze krijgen, legt Christel de bezoekers uit. Even later paraderen de vrouwelijke bewoonsters over de catwalk en beantwoorden ze de gestelde vragen. De punten van de bezoekers worden bij elkaar opgeteld en uiteindelijk lijkt Shelley er met de winst vandoor te gaan. Iedereen klapt en daarmee is de challenge ten einde.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *