Jens lijkt het niet eens te zijn met de uitslag van de wedstrijd

Jens lijkt het niet eens te zijn met de uitslag van de wedstrijd

Hiske en Christel hebben gisteravond een challenge georganiseerd voor Mylène en Shelley. De twee moesten in een mooie outfit over de catwalk lopen en vragen beantwoorden, waarna de bezoekers hun punten mochten geven. Uiteindelijk lijkt Shelley de challenge te hebben gewonnen. Als Jens en Mylène samen terug naar hun huisje lopen vertelt Jens dat zijn vriendin volgens Merel had moeten winnen. Omdat jij een beter model was, zegt Jens. Hij had echter liever gehad dat de vrouwelijke bewoonsters allebei hadden gewonnen. Ik heb niet zoveel met strijd,  zegt hij. Kan iedereen niet gewoon in vrede en harmonie met elkaar samenleven? Wie is volgens jou de winnaar?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *