Gerrit lijkt niks te snappen van Shelley

Gerrit lijkt niks te snappen van Shelley

Shelley en Gerrit deden gisteravond samen de afwas als Shelley vraagt of Gerrit snapt wat ze even daarvoor tegen hem vertelde. De mannelijke bewonet lijkt niet helemaal te snappen wat de vrouwelijke bewoonster bedoelde. Je kan het nog wel uitleggen?, zegt Gerrit. Dat ik je toch wel ergens voor kan bedanken, zegt Shelley. Gerrit lijkt het nog niet helemaal te snappen. Voor wat?, vraagt hij verbaasd. Dat je het soms voor me opneemt, reageert de vrouwelijke bewoonster. De twee bewoners praten verder over hun onderlinge relatie en elkaar bedanken. Ik heb altijd het beste met je voor, zegt Gerrit en de twee gaan weer hun eigen weg.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *