Gerrit heeft geen zin meer in een discussie

Gerrit heeft geen zin meer in een discussie

Een aantal dagen geleden hebben Gerrit en Adriaan een heftige ruzie gehad. De mannelijke bewoner vindt namelijk dat Gerrit Shelley met rust moet laten. Neem je het mij nog steeds kwalijk van Adriaan?, vraagt Shelley aan de mannelijke bewoner. Deels wel, reageert Gerrit. De vrouwelijke bewoonster legt uit dat ze niet tegen Adriaan heeft gezegd dat hij Gerrit moest confronteren. De mannelijke bewoner is echter van mening dat Shelley had kunnen weten dat Adriaan dit wel zou gaan doen. Gebeurd is gebeurd, zegt Gerrit. Shelley zegt dat ze gewoon wil dat de mannelijke bewoner haar met rust laat en Gerrit vertelt dat hij dit doet. Hij wil ook verder niet meer in discussie. Het is klaar, zegt hij. Het is goed zo.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *