De bewoners komen samen voor een vergadering, je leest hier de punten van 9 maart

De bewoners komen samen voor een vergadering, je leest hier de punten van 9 maart

De bewoners komen samen voor een vergadering. In dit bericht lees je de belangrijkste besproken punten van 9 maart terug.

Jessie neemt het woord en laat weten dat de bv er niet goed voor staat. Hij is van mening dat er weinig winstgevende producten online staan en denkt dat het goed is te bedenken hoe de bewoners voortaan winst moeten gaan maken. Het stelt hem gerust dat de kaartverkoop van de aankomende markt goed loopt. Merel en Adriaan geven daarna aan hulp nodig te hebben met hun producten. Hiske voegt eraan toe dat het misschien handig is een rooster te maken voor de groep, zodat de winst kan stijgen. Adriaan gaat meedoen aan de Alpe d’huzes en vraagt hiervoor aandacht bij zijn mede bewoners. Hij zou het fijn vinden als de bewoners zich ook in willen zetten voor dit goede doel en voor hem geld in willen zamelen. Hier lijken de bewoners wel wat in te zien. En daarmee eindigt de korte vergadering van vandaag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *