Hiske maakt zich zorgen om Utopia 2, kan het nog wel verder groeien?

Hiske maakt zich zorgen om Utopia 2, kan het nog wel verder groeien?

De vergadering is afgelopen en er zijn wat irritaties tussen Christel en Jessie. Jessie heeft geen zin in discussies. Ik praat niet meer tegen je zegt hij tegen Christel. Dit kan ze niet waarderen. Oke, daag. Kinderachtig. Schijt op dan, met je pleuris kop roept ze hem na als hij de silo uitloopt. Hiske vraagt daarna aan Christel waarom ze zo boos wordt op Jessie. Ze legt uit dat het komt doordat hij steeds wegloopt als ze en discussie hebben en het te heet onder zijn voeten wordt.

Ook Hiske lijkt ook enige irritaties te hebben. Zo lijkt ze zich zorgen te maken. Het valt haar namelijk op dat er afspraken worden gemaakt maar er niets gebeurt met deze afspraken. Dan gaat Utopia 2 niet verder groeien benadrukt ze. Brandon lijkt het niet helemaal eens te zijn met haar, omdat hij vindt dat Utopia meer winst maakt sinds iedereen zijn eigen ding doet. Met wie ben jij het eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Heidy at 14:43

    Dan mag Hiske en ook Christel wel eens harder gaan werken want die doen maar bar weinig. En wat ze doen, doen ze niet goed. Ik geef Christel wel gelijk wat betreft Jessie, die loopt inderdaad altijd weg als het op een discussie uitloopt. Zo’n loser.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *