Hiske spreekt Christel aan, ze moet zich meer inzetten en afspraken na komen

Hiske spreekt Christel aan, ze moet zich meer inzetten en afspraken na komen

De bewoners zijn eerder vandaag samen gekomen om de belangrijkste punten met elkaar te bespreken in een vergadering. Het viel Hiske op dat er veel afspraken worden gemaakt, maar deze niet worden doorgepakt. Wanneer Christel en Hiske samen zijn, uit Hiske haar frustratie over Christel. Christel geeft aan moe te zijn en weinig fut te hebben maar Hiske lijkt dit geen excuus te vinden. En legt verder uit dat ze graag zou willen dat Christel zich ook volledig inzet voor de groep en niet alleen maar afspraken maakt en deze niet nakomt. Daarnaast geeft ze aan het vervelend te vinden dat Christel soms met haar eer strijkt. Heeft Hiske volgens jullie gelijk?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *