De bewoners uit Utopia 2 krijgen een pilates les, komen zij helemaal tot rust?

De bewoners uit Utopia 2 krijgen een pilates les, komen zij helemaal tot rust?

Shelley zit achter de computer als haar oog op een leuke e-mail valt. Doe je mee vraagt Shelley enthousiast aan Brandon. Dag Shelley, ik heb gehoord dat je opzoek bent naar een pilates les. Het lijkt mij heel leuk om jullie vandaag onder handen te nemen leest ze voor. En legt verder uit dat ze straks een les pilates krijgt en hier heel veel zin in heeft. Brandon is bang dat pilates te veel op yoga lijkt, dus laat weten liever niet mee te doen. Shelley probeert de andere bewoners over te halen om mee te doen met de les en uiteindelijk zijn er best een paar die de gok willen wagen.

Wat later betreedt Igor Utopia 2, de pilates instructeur. De bewoners en Igor lopen naar de silo toe, waar de les zal gaan plaatsvinden. Shelley, Mylène, Jens, Gerrit, Christel, Hiske en zelfs Brandon zitten in een halve kring op een yoga mat. Ze beginnen met wat ontspanningsoefeningen die gefocust zijn op ademhaling. Zullen de bewoners die meedoen tot rust komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *