Jens, Shelley en Mylène fleuren hun huisje wat op door de muur een kleurtje te geven

Jens, Shelley en Mylène fleuren hun huisje wat op door de muur een kleurtje te geven

Jens, Shelley en Mylène hebben besloten om hun huisje wat op de fleuren en de muren een gezellig kleurtje te geven. Hun keuze is gevallen op zonneschijn geel, wat volgens Jessie niet heel verstandig is. Volgens de mannelijke bewoner wordt het nu nooit meer donker in het huisje. De drie bewoners lijken zich hier echter weinig van aan te trekken en schilderen vrolijk verder.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *