Merel en Dylan praten over de relatie van Jens en Mylène

Merel en Dylan praten over de relatie van Jens en Mylène

Merel en Dylan staan op het terrein wanneer de vrouwelijke bewoonster over Jens en Mylène begint. Waarom moet dat plakkerige? Ik vind dat echt het gedrag van een zestienjarige. Volgens Mere zetten de twee bewoners zichzelf compleet voor lul. Best wel,  antwoordt Dylan. De potentiële bewoner legt uit dat in het geval de twee bewoners gezamenlijk een doel hebben dat leuk is, maar ze nu wel erg vaak om elkaar heen hangen. Merel knikt. Ze zijn niet meer zonder elkaar te zien, het is echt verschrikkelijk.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *