Een plant adopteren in Utopia 2? Jessie ziet het wel zitten

Een plant adopteren in Utopia 2? Jessie ziet het wel zitten

Mylène loopt over het terrein wanneer ze Jessie tegen het lijf loopt. We komen planten tekort, zegt de mannelijke bewoner. Daarom had ik het volgende bedacht. Hij legt uit dat hij van plan is om planten op de webshop te zetten. Dan zetten we er verschillende opties op en kunnen mensen een plant in Utopia 2 kopen. Daarna kunnen we een digitale plattegrond voor hen maken en krijgen een mogelijkheid om de plant te bezoeken. Even later komt Merel ook bij de twee bewoners staan en legt uit dat er naast de tent ook nog planten staan. Daar heb ik heel veel zaadjes neergelegd die zijn uitgekomen. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *