Jorge verbaast zich over de uitgaven die Timothy doet en bespreekt dit met Jens

Jorge verbaast zich over de uitgaven die Timothy doet en bespreekt dit met Jens

Jens en Jorge zitten in de silo wanneer Timothy ter sprake komt. Hij is lekker aan het genieten van misschien wel zijn twee laatste dagen in Utopia 2, begint Jens. Hij heeft nu sushi besteld en Chinees. Jorge kijkt hem verbaasd aan. Voor wie heeft hij eten besteld dan? Jens legt uit dat voor zover hij weet, Timothy voor Erik, Brandon, Mylène, Franny en hemzelf heeft besteld. Hij had 750 euro gekregen van de groep om een laboratorium te bouwen, maar dat ging niet meer door. Nu mag hij het geld zelf uitgeven. Jorge knikt. Maar dat doe je toch niet? Jens grinnikt. Tja. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *