Timothy verrast Franny, zodat zij na zijn mogelijke vertrek elke dag aan hem kan denken

Timothy verrast Franny, zodat zij na zijn mogelijke vertrek elke dag aan hem kan denken

Franny zit in de silo wanneer Timothy binnen komt lopen. Wil je even meelopen?, vraagt de mannelijke bewoner. Ik heb een verrassing. De vrouwelijke bewoonster is benieuwd en loopt met hem mee richting hun huisje. Je bent binnen geweest hè, zegt ze. De deur staat open. Even later staat het koppel bij de deuropening wanneer Timothy voor Franny  gaat staan. Schatje, omdat er een grote kans bestaat dat ik naar huis ga maandag, wil ik toch dat je altijd een beetje aan me denkt. Daarom heb ik iets voor je gehaald waarvan ik hoop dat het je heel blij maakt. Franny begint direct te juichen wanneer ze een blik op de grond werpt. Yeah! Chippies! De vrouwelijke bewoonster  valt Timothy direct in zijn armen. Wat chill! Met welke zullen we beginnen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *