Merel, Christel en Hiske bespreken Timothy zijn gedrag

Merel, Christel en Hiske bespreken Timothy zijn gedrag

Merel zit in de silo wanneer Christel en Hiske binnenlopen. Hebben jullie het al gehoord”, vraagt de diva. Ik hoef niet te koken, want Timothy heeft eten besteld voor de hele groep. Hij heeft suhi en Chinees geregeld. De vrouwelijke bewoonster voegt toe dat hij ook 100 zakken chips heeft gegeven aan Franny. Dat charmeert hem, zegt Christel. Merel knikt en legt uit dat hij morgen pizza wil bestellen. De bv krijgt niets, want hij vindt dat we niet goed met geld kunnen omgaan. Hoe zal dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *