Dylan praat met Jorge over de roddel die zich verspreid heeft

Dylan praat met Jorge over de roddel die zich verspreid heeft

Jorge en Dylan lopen over het terrein wanneer Jorge over een roddel begint. De potentiële bewoner legt uit dat hij Franny net sprak en dat zij had gehoord dat hij tegen Dylan had gezegd dat hij Christel naar huis zou sturen. Dylan schudt zijn hoofd en vertelt dat hij dat tegen niemand heeft gezegd. Ik heb van meerdere mensen gehoord dat jij hebt gezegd dat ik waarschijnlijk haar naar huis zou sturen. Jorge is verbaasd en legt uit dat hij enkel heeft gezegd dat het nog heel spannend kan worden. Waarschijnlijk is het verdraaid, want dat heb ik niet verteld. Dylan knikt en vertelt dat het vreemd bij hem overkwam. Het is een beetje apart, zegt hij girnnikend. Maar dingen lopen hier soms wat raar.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 38    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *