Timothy heeft bedacht wat hij met zijn laatste geld zou willen doen

Timothy heeft bedacht wat hij met zijn laatste geld zou willen doen

Jessie en Dylan zaten afgelopen avond achter de computer wanneer Timothy aan komt lopen. Ik houd nog een beetje geld over, begint de mannelijke bewoner. En daar wil ik eigenlijk een dansoutfit voor Franny voor kopen. De mannelijke bewoner legt uit dat de vrouwelijke bewoonster steeds meer aanvragen krijgt voor danslessen en dit aantal vast zal toenemen in het geval ze betere kleding heeft. Jessie knikt. Ja, nice. Tof. Wat zal Franny van deze verrassing vinden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *