De bewoners speculeren over het laatste geld van Timothy, wat zal hij er mee doen?

De bewoners speculeren over het laatste geld van Timothy, wat zal hij er mee doen?

Gerrit en Jorge liggen op bed in de Mongoolse tent. Timothy heeft zojuist heel wat eten besteld, wat de inwoners toch een beetje een rare beslissing lijken te vinden. Volgens hen had hij namelijk het geld beter kunnen investeren, in bijvoorbeeld een vlogstudio voor Merel. “Maar ik denk wel dat hij de rest van zijn geld schenkt aan Franny”, voegt Jorge toe. Hij zou het een verstandige stap vinden als Franny dit geld in een nagelsetje investeert, omdat ze heeft aangegeven dat ze graag nagelstyliste zou willen worden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *