Jessie denkt dat Timothy heel de dag verdrietig in bed gaat liggen

Jessie denkt dat Timothy heel de dag verdrietig in bed gaat liggen

Een nieuwe dag in Utopia 2 is alweer aan de gang en het verloopt vrij rustig in de mini samenleving. Potentiële bewoner Dylan en Jessie zijn al vroeg wakker om te bouwen aan Utopia 2. De eliminatie komt steeds dichterbij en daar is ook Timothy zich van bewust. Timothy loopt kans om Utopia 2 te moeten verlaten, maar Jessie lijkt hem niet te snappen. Jessie is van mening dat Timothy nog tijd moet besteden met Franny, omdat het zomaar kan dat hij Utopia moet verlaten. Tim gaat niet met zijn vriendin genieten, maar de hele dag verdrietig in bed liggen voegt hij eraan toe. Dylan is het daarmee eens maar vindt dat iedereen zijn eigen manier heeft om zich voor te bereiden op gebeurtenissen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *