Jens legt Shelley uit waarom hij op haar gestemd heeft

Jens legt Shelley uit waarom hij op haar gestemd heeft

Jens, Mylène en Shelley zitten in hun huisje wanneer de stemmingen ter sprake komen. Ik dacht, ik gooi Shelley voor de leeuwen of mezelf begint Jens. Shelley knikt maar legt uit dat hij ook iemand anders had kunnen kiezen. Een persoon waar jij niet lekker mee lag en ik had niet het gevoel dat wij dat hadden voegt ze eraan toe. Jens laat op zijn beurt weten dat ze hem wel die aanleiding gaf voor de stemmingen. Als we allebei op Timothy hadden gestemd, had ik op de bank gezeten benadrukt hij. En dan wil ik liever dat jij erop zit, dan ik. Shelley knikt en geeft vervolgens aan dat ze hem begrijpt. Maar ze vertelt ook dat hij alsnog naar haar toe had kunnen komen om het te overleggen. Maar we kunnen ook gewoon doorgaan antwoordt Jens. Shelley knikt. Dat kan pas maandag eindigt ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 2.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *