Dylan snapt Timothy niet, de genomineerde wil zichzelf bewijzen

Dylan snapt Timothy niet, de genomineerde wil zichzelf bewijzen

Potentiële bewoner Dylan is vandaag lekker aan het werk. Zo is hij samen met Gerrit en Timothy aan het straten. Als Timothy even naar de silo vertrekt, besluit de potentiële bewoner om Gerrit aan te spreken. Ik vind dat zo bijzonder hè, die Tim zegt Dylan. Gerrit lijkt niet helemaal te weten wat Dylan bedoelt. Wat dan? vraagt hij. Ben ik aan het werk, komt hij helpen legt Dylan uit. Ga ik eventjes weg, gaat hij binnen zitten bij Franny. Ga ik weer terug werken, komt hij weer werken. Het is echt bewijzen benadrukt hij. Gerrit begint te lachen. Ja wat moet je ervan zeggen ook voegt hij eraan toe. Volgens Dylan valt er weinig over te zeggen. We zien het maandag allemaal wel eindigt hij.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *