Timothy heeft geen vertrouwen in potentiële bewoner Jorge en lijkt bang voor een vertrek

Timothy heeft geen vertrouwen in potentiële bewoner Jorge en lijkt bang voor een vertrek

Timothy en Franny zitten samen op de bank te genieten van een kop thee. Timothy heeft tijdens de nominaties veel stemmen gehad en dat betekent dat hij genomineerd is in de gevarenzone zit. Timothy lijkt zich zorgen te maken over een eventueel vertrek. Ik krijg niet het gevoel dat hij mij zou laten blijven zegt hij over Jorge. En voegt eraan toe dat hij morgen met Dylan gaat praten. Waarschijnlijk heb ik te veel dingen gedaan die niet goed zijn vervolgt hij tegenover Franny. Franny laat weten dat Timothy nu goed bezig is. Ik weet 100 procent zeker, bij Jorge zit het niet goed antwoordt Timothy. Zal Timothy volgende week daadwerkelijk Utopia 2 moeten verlaten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *