Joaquin voelt zich ongemakkelijk door Franny en Timothy

Joaquin voelt zich ongemakkelijk door Franny en Timothy

Timothy en Franny kunnen het heel goed met elkaar vinden en de twee delen inmiddels regelmatig het bed met elkaar. Het lijkt erop dat Joaquin zich daar niet zo prettig bij voelt. Ik heb hier in Utopia een plekje nodig waar ik me terug kan trekken en de Mongoolse tent is daarbij voor mij heilig legt hij aan zijn mede bewoner uit. Joaquin snapt dat Timothy zich af en toe terug wil trekken met Franny en hij wil graag dat hij dit even met hem communiceert. En geeft verder aan dat het voor hem ongemakkelijk voelt als hij de Mongoolse tent binnenstapt en Timothy in bed ligt met Franny. Hij gunt zijn mede bewoner dat hij met Franny kan slapen. Dan moet ik gewoon even kijken of ik voor mezelf iets anders kan regelen legt Joaquin verder uit. Dat is volgens Timothy niet nodig en hij vertelt dat hij met Joaquin zal communiceren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *