Adriaan ontvangt een belangrijk bericht via de mail

Adriaan ontvangt een belangrijk bericht via de mail

Shelley is bezig met de e-mails op de laptop als ze een bericht ziet voor Adriaan. Vol verbazing roept ze haar mede bewoner. Adriaan! Kom snel schreeuwt ze over het Utopia 2 terrein. Adriaan loopt naar Shelley. Zal ik iedereen erbij roepen vraagt ze enthousiast. Adriaan wil dat nog even niet want hij wil eerst zelf zijn e-mail lezen. Daarna zal hij bepalen of hij het met de andere bewoners wil delen. Wanneer hij het mailtje leest, wordt hij al snel blij. Shelley vraagt Adriaan het hardop voor te lezen en dat doet hij met plezier. Het mailtje komt namelijk van MensHealth. Het is hen opgevallen dat Adriaan een gezonde levensstijl heeft en ze willen graag dat Adriaan iets over zichzelf vertelt. Vrijdag 7 december rond half één willen ze langskomen om Adriaan twee uur lang te interviewen voor een reportage. Na het lezen van de e-mail denkt Adriaan er nog over na om het de anderen te vertellen. Volgens hem is het nu niet het juiste moment omdat iedereen hard aan het werk is. Daarom wil hij het nieuws pas later op de dag delen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *