Mike maakt zich zorgen om de groep

Mike maakt zich zorgen om de groep

Mike heeft een dipje en daar maakt Hiske zich zorgen om. Wanneer ze Christel tegenkomt spreekt ze haar zorgen uit. Hij is het zat om de hele groep mee te krijgen begint Hiske die Mike quote. Christel begrijpt Mike maar ze vindt dat hij zich hierdoor op de achtergrond zet. Naar haar mening maakt Mike de rest niet duidelijk waar hij mee bezig is. Hij staat in een hoekje achteraf, niet zichtbaar gaat ze verder. Hiske is het met haar eens en ze wil dat Mike zijn werk zichtbaar maakt voor de groep. Want anders halen we de datum van de silo nooit meer legt ze verder uit. De bewoners hebben bij de opening van de silo besloten dat ze op een zekere datum de vloer en wanden van de silo af willen hebben. Iedereen is nu weer voor zichzelf bezig zegt Christel. Hiske snapt niet dat Mike bij de pakken neer gaat zitten. Zo komen we toch nergens merkt ze aan het einde van het gesprek op.

Uiteindelijk roept Mike de bewoners bij elkaar.Hij heeft namelijk een belangrijke mededeling. Ik ben iedereen langs geweest voor de planning voor ons deze week legt hij uit. En heeft de conclusie getrokken dat de bewoners best zelfstandig aan het werk gaan. Ik denk dat het nu belangrijk is dat we met zijn allen aan het werk gaan gaat hij verder. En ziet daarom graag dat iedereen aan het werk gaat om geld te verdienen. Aan het einde van de maand hebben de bewoners namelijk een housewarming gepland. Er is nog helemaal niets benadrukt Mike. Alleen een deur. En benadrukt dat er weinig gebeurt op het terrein. Ik maak me echt zorgen zegt hij tegen de groep. De woorden van Mike lijken binnen te komen bij de bewoners, want er worden ideeën geopperd om de silo zo snel mogelijk af te maken. Zullen de bewoners nu wel aan het werk gaan? En zal Mike zich snel beter voelen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *