Ramona besluit nu al te vertrekken uit Utopia in plaats van vrijdag

Ramona besluit nu al te vertrekken uit Utopia in plaats van vrijdag

Gisteren kondigde Ramona aan dat ze Utopia wil verlaten. Ze vertelde toen ook al dat dit aanstaande vrijdag zou gebeuren. Echter is ze alweer op gedachten gekomen op deze nieuwe dag. Ze heeft namelijk besloten nu al weg te gaan.

Ramona roept dan ook de groep bij elkaar. En vertelt dat ze over een uur al vertrekt. Dit nieuws had de rest natuurlijk niet verwacht en komt dan ook hard aan. Zo barst Romy in tranen uit maar ook de rest toont zijn of haar emotie. Dan neemt Billy het woord en zegt dat ze ongelooflijk trots is op alles wat Ramona in Utopia heeft bereikt. Er volgt een speech vol lovende woorden en de groep blikt terug op Ramona haar mijlpalen in Utopia. Daarna volgt een luid applaus en niet veel later wordt Ramona overspoelt met kusjes en knuffels. Daarna gaat Ramona naar de tattoo shop voor een laatste tatoeage. Ze laat het woord warrior op haar arm zeggen. Deze tatoeage staat symbool voor het einde van Ramona haar Utopia avontuur en de ontwikkeling die ze de afgelopen 511 dagen heeft doorgemaakt. Ramona haar Utopia avontuur zit er dus bijna op.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 72    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 12 reacties op dit artikel
 1. Else at 12:57

  Inderdaad roddel en achterklap, bah!
  Ramona gaf o.a.Jessie tenminste nog tegengas. Er moet inderdaad iemand bijkomen die Jessie en Billy corrigeert, anders is Jessie de ongekroonde koning van Utopia, dat wil hij ook graag zijn. Hij heeft goede kanten, maar lat hem die dan ook positief gebruiken en zijn ego opzij schuiven. En Boyd en Billy niet zo aan hem hangen en hem adoreren.
  Zo blijft het geroddel en afzetten tegen de anderen.
  Een verziekte sfeer heerst er.

  En Jeroen kan helaas niet zonder seks en gedraagt zich daardoor onbeschaafd en lomp. Misschien in de bouwvakwereld waar hij vandaan komt normaal, maar dan moet hij nu betere omgangsvormen leren.

 2. Margriet at 15:41

  Nou nou,Wat een geslijm allemaal weer. Liefje,schatje, ik zal je missen, je bent een kanjer, theaterkoningin. En noem maar op. Bah Nou ja ze is weg. En Billy kan lekker doorgaan met de baas spelen.

 3. Harry at 14:31

  Hopeleijk komt er nu een die jessie even flink aanpakt, en hem desnoods aan z’n ballen de poort uitsleept. Nu Rob weg is heeft hij weer de grootste bek.

 4. Martha at 12:59

  Dag Ramona, we hebben van je genoten. En we hebben je leren kennen als een sterke vrouw. Wees a.U.b. trots op jezelf. Bedankt.

 5. Jans at 12:55

  waarom wachten als ze wil gaan? meteen vertrekken dan en ja Romy WEER in tranen is ook normaal ook dat Billy het woord neem….. jammer da Rob weg is Ramona had eerder moeten gaan had hij een kans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *