Ramona verlaat aanstaande vrijdag Utopia

Ramona verlaat aanstaande vrijdag Utopia

Ramona drukt op de zoemer, ze wil de groep bijeen brengen omdat ze iets te vertellen heeft. Als iedereen er is gaat ze voor de groep staan, duidelijk emotioneel. Ze vertelt over haar Utopia avontuur en alles wat ze heeft bereikt. Ik ben gelukkig, gelukkig met hoe ik eruit zie, maar ik ben klaar hier voegt ze eraan toe. Ondertussen wordt ze emotioneel, net zoals een aantal anderen van de groep. Ramona zegt dat ze vrijdag Utopia  zal verlaten. Na deze emotionele mooie woorden van Ramona klinkt er een groot applaus. En is het uiteraard tijd om te knuffelen. Tussen de tranen door fluisteren de bewoners Ramona mooie woorden toe. Vooral Romy, Billy en Kevin hebben het erg zwaar met dit nieuws. Ik kan niet zonder je moon snikt Romy terwijl ze haar stevig vast houdt. Ook de andere Utopianen houden het niet droog. Vrijdag hebben we dus weer één bewoner minder…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
  1. Margriet at 15:45

    Van mij mag ze vandaag nog. Maar ja nu heb je nog een paar dagen om je te bedenken. En dat gaat ze vast doen. Anders was ze al thuis geweest. Als je echt iets wilt dan wil je het gelijk.

  2. Jans at 15:17

    eerst nog zien dat ze gaat,ze dacht daar een buikwandcorrectie te laten doen…. word hoog tijd ze gaat ook al te lang in Utopia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *