Boyd en Jessie willen Utopia streetwear overnemen

Boyd en Jessie willen Utopia streetwear overnemen

Ramona heeft aangekondigd vrijdag Utopia te verlaten. Dit nieuws kwam hard aan en er werd dan ook nog even over gesproken.

Buiten Ramona met Karin en Romy na te praten. Het zijn tranen van geluk, ik heb zin in mijn nieuwe leven zegt Ramona tegen hen. Samen praten de dames over alles wat Ramona heeft bereikt in Utopia en dit nu verder kan zetten in de buitenwereld. De Streetwear het gezamenlijke project van Ramona en Karin wordt nu volledig overgedragen aan Karin.

Wat verderop praten Boyd en Jessie ook over de streetwear. Boyd heeft namelijk een goed idee hij wil samen met Jessie de streetwear overnemen. Volgens de Boyd zijn hij en Jessie het perfecte duo om het succesvolle concept voort te zetten. Ze besluiten vanavond het idee aan Ramona voor te leggen. Nog wat later praat Jessie ook met nieuwelong Beau over Ramona’s beslissing. Volgens Beau is Ramona een persoon die de groep erg zal missen. Hier is Jessie het mee eens. Het is de eerste bewoner waar ik een lange tijd een goede band mee heb gehad zegt hij tegen haar. Zal het Boyd en Jessie lukken de streetwear over te nemen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 10 reacties op dit artikel
  1. Margriet at 20:46

    Jessy en Boyd zijn echt 2 vreselijke figuren. Ze denken zeker dat ze onmisbaar zijn. En denken echt dat ze alles kunnen maken. Nou heren wacht maar af . In de buitenwereld zullen jullie je zelf nog wel eens tegenkomen.

  2. annelies at 17:37

    als hun de streetwear over nemen dan is het zo kaal geplukt en blijf er niks van over alleen maar ellende. karin en ramona hebben het opgezet dus het is nu van karin

  3. ikkem at 17:35

    Karin is meeoprichter van streetwear, nu Boyd en Jessie denken simpel over haar heen te lopen, wat zielig ratten. Karin is ook niet op haar mond gevallen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *