Stem nu op Fay of Demi voor de FHM 500

Stem nu op Fay of Demi voor de FHM 500

Nog wat nieuws uit Utopia van afgelopen avond. Demi en Fay zaten achter de computer en daar was iets leuks te zzien voor de dames. Er klonk dan ook een hoop geschreeuw en gelach. De twee printen vervolgens een mailtje uit en drukken op de zoemer om de groep bij elkaar te roepen. Als iedereen zich rond de tafel heeft verzameld, leest Fay de mail voor. De tweeling wordt bedankt voor de fantastische fotoshoot van eergisteren voor FHM. In de mail staat ook dat de profielen van de twee nu online staan en dat er gestemd kan worden. De groep reageert enthousiast. Ben je benieuwd en wil je stemmen op Demi of Fay? Klik dan HIER voor Demi en HIER voor Fay.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 2.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 12 reacties op dit artikel
 1. Erik at 18:53

  De hairstylist en de visagist hebben enorm hun best gedaan! Helaas voegen deze meisjes daar in hun expressie helemaal niets aan toe. Nietszeggende foto uiteindelijk …. Jammer van de moeite.

 2. annie at 11:35

  Ze zijn gewoon echt niet knap.
  Maar wel irritant en kinderachtig. De 1 zonder de ander is geen knip voor de neus waard. Ze houden elkaar in stand.

 3. yasmin at 09:54

  Plaats 500 zullen we maar zeggen. Tenzij hun hele familie en vrienden massaal gaan stemmen. Ze horen er echt niet ingestaan. Dan hadden ze nog beter romy kunnen pakken.

 4. Zomaar een lezer at 09:00

  Ik zal zeker niet op die 2 stemmen. Zo mooi vind ik ze niet en hun gezichten stralen niets uit.
  Als ik iemand mooi vind dan hoort daar een blij gevoel bij, deze foto van de dames roept alleen maar verbazing op dat zij überhaupt genomineerd zijn.

  Zonder hun verblijf in Utopia waren ze niet eens opgevallen, laat staan genomineerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *