Ramona wil Utopia verlaten als ze haar streefgewicht behaald heeft

Ramona wil Utopia verlaten als ze haar streefgewicht behaald heeft

Ramona zit de laatste dagen niet zo lekker in haar vel. Ze heeft het moeilijk met haar gevoelens voor Bas en is de afgelopen dagen dan ook wat emotioneel geweest. In een goed gesprek met Kevin heeft ze dit nog eens besproken.

Ik kan niet meer begint Ramona het gesprek met Kevin. Kevin begrijpt Ramona en herinnert haar eraan wat ze allemaal al bereikt heeft in Utopia. Zo blikken ze samen terug op haar strijd tegen de kilo’s. Het is normaal om ups en downs te hebben voegt Kevin eraan toe. De twee kletsen nog even door over Ramona’s tijd in Utopia en ze komt tot de conclusie dat ze moe is. Ik wil mijn streefgewicht nog behalen maar dan ben ik klaar hier voegt ze eraan toe. Ook dat begrijpt Kevin, maar benadrukt dat hij haar enorm zal missen als zij besluit Utopia echt te verlaten. Daarna hebben de twee het over het theater wat Ramona heeft gemaakt en de kledinglijn. Ramona vertelt dat ze het moeilijk vindt om de deur achter haar dicht te trekken. Waar de ene deur sluit opent de andere merkt Kevin wijs op…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *