Boyd en Jessie hebben zich weer bij de ondernemers aangesloten

Boyd en Jessie hebben zich weer bij de ondernemers aangesloten

Ramona heeft Utopia inmiddels verlaten en het merendeel van de groep is nog steeds in shock door het plotselinge vertrek. Echter staan Jessie en Boyd er niet zo bij stil, de twee hebben de groep iets te melden.

Jessie roept de groep bij elkaar en zegt dat de financiële nood hoog is. Vervolgens maakt hij bekend dat hij en Boyd per direct de overstap maken naar de ondernemers. Daarna legt hij nog uit dat er te veel geld is besteed en te weinig is verdiend. En daarom hebben we besloten om vanaf vandaag ons weer volledig te gaan richten op het geld verdienen. Billy is er maar al te blij mee en geeft hen net als de rest van de groep een applaus. Boyd neemt nog even het woord en legt uit dat het vertrek van Ramona niet alleen een persoonlijk maar ook een financieel gemis zal zijn. Daarom roept hij iedereen op om een lijstje te maken met ideeën waarvan hij of zij denkt geld te kunnen verdienen. De twee benadrukken nogmaals dat het niet goed gaat met Utopia bv en zij willen samen met de groep een crisis voorkomen. Het gemeenschappelijk doel is een mooie zomer boordevol leuke dingen en geen geldproblemen. Vakantie voorbij, aan het werk dus!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. Else at 13:06

  Teveel geld is er besteed en te weinig verdiend! Daar komt Jessie nu mee! Zijzelf (Jessie en Boyd)hebben teveel geld besteed, en toen vakantie gehouden. NU zijn zij zgn. ”de redders in nood,” en mogen zij niet weggestemd worden, want ”zij hebben het toch zo goed gedaan!”

  Iedereen mocht ook maar één keer overstappen na een keuze gemaakt te hebben, of het nu richting de ondernemers was of richting de minimalisten. Maar er wordt gewoon op en neer gehopt.

  In elk geval moet nu iemand anders de boekhouding doen en de in- en uitgaven heel goed genoteerd worden en geen privé uitgaven zoals nu het geval is geweest gedaan worden.
  Zo van: wij werken er hard voor, wij verdienen dit, wij mogen dit voor onszelf uitgeven!

  Nee, alles in de BV stoppen!
  Ik ben benieuwd! Dus ook niet Billy aan de boekhouding, die te makkelijk te bespelen is door Jessie en Boyd, want anders is ze haar vriendje kwijt…(voor in bed vooral)

 2. Bongers at 09:47

  Wat negatief allemaal.
  Vanaf Jessie en Boyd niets meer deden,zakte alles in als een plumpudding!
  Alleen hun kunnen alles weer op de financiele rit krijgen!!!!!

 3. Angelique at 06:57

  Ik had Jessie liever zien gaan, maar goed. Hoe langer Utopia doorgaat hoe meer je begint te beseffen dat het echt doorgestoken kaart is. Ze zitten een heel jaar in de financiële shit en aan het eind van het jaar krijgt de Utopiaan van het jaar toch best wat geld mee. Nou volgens mij is Tita Tovenaar langsgekomen, maar dan meer in de persoon van John de Mol.

 4. Harry at 23:46

  Het is een grote poppenkast dat hele utopia. Van achter de schermen wordt verteld wat en hoe ze het moeten doen. Er komt niets van de poppetjes zelf.

 5. ikkem at 18:26

  In die mapje staat helemaal niets. 🙂
  Jessie neemt de mapje voor de ondersteuning, anders verliest hij zijn evenwicht en struikelt. 😉

 6. Anna at 16:28

  Jessie en boyd Geld verdienen ze geven heel veel geld uit in eigen belang
  Kijk naar die gasten Hoe zo Jessie geld verdienen hij doet geen moer alleen maar de boekhouding
  Kijk boyd verdient wel met tatoeages zetten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *