Jacco schiet in de stress om zijn concert

Jacco schiet in de stress om zijn concert

Komende zaterdag staat Jacco in Concert op het programma. Een evenement waar Jacco veel voorbereiding in heeft gestoken en wat dan ook een geslaagde avond moet worden. Maar vandaag heeft Billy minder goed nieuws voor de organisator van dit evenement. De fontein die gehuurd is voor het evenement verbruikt namelijk heel veel stroom en Billy is bang dat de stroomvoorziening in Utopia dit niet zal trekken. Wanneer Jacco dit hoort gaan alle alarmbellen bij hem af en is overduidelijk gestrest. Hij gaat dan ook koortsig op zoek naar een oplossing maar omdat hij zelf weinig af weet van elektriciteit, zoekt hij hulp bij René. Met zijn tweeën bellen de twee een elektricien om informatie in te winnen. Gelukkig is er snel goed nieuws voor Jacco. Het stroomverbruik van de fontein is hoog, maar het zou zaterdag allemaal goed moeten gaan. En Jacco kan weer opgelucht ademhalen en is René zeer dankbaar. Zal het een succes worden zaterdag?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *