Shelley vindt dat Merel nog niet zoveel te zeggen heeft en niet moet zeiken

Shelley vindt dat Merel nog niet zoveel te zeggen heeft en niet moet zeiken

De bewoners hebben bedacht dat Shelley en Gerrit een weekje moeten proef samenwonen en daarom leek het hen een slim plan dat de twee samen moeten slapen in de Mongoolse tent. Dit betekent dat er ook bewoners bij Merel in het huisje moeten slapen, maar dit lijkt Merel niet zo leuk te vinden. Shelley en Franny vinden dat Merel niet zoveel te zeggen heeft. Ze is hier pas twee maanden zegt Shelley chagrijnig. Ze mag blij zijn dat ze een huisje voor zichzelf heeft, dus ze moet niet zo zeiken benadrukt ze. En vindt verder dat Merel maar gewoon akkoord moet gaan met de deal en niet zo moeilijk moet doen. Franny is het met Shelley eens. Als ze gaat zeiken, heeft ze een probleem sluit Shelley af.

Uiteindelijk besluit Merel met Christel te praten over de situatie. Merel is er nog altijd niet blij mee en Christel stelt haar gerust. Het lijkt erop dat Merel niet helemaal lekker in haar vel zit hierdoor, maar Christel weet hier wel raad mee. Dan kom je toch lekker bij ons logeren? zegt ze enthousiast. Dit idee klinkt bij Merel goed in haar oren en het lijkt erop dat ze zich hierdoor minder rot voelt. We hebben nog een fles wijn vult Christel aan. Eind goed al goed?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 29    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *