Bekijk hier de video van het stiekeme vertrek van Floor

Bekijk hier de video van het stiekeme vertrek van Floor

Floor heeft enkele dagen geleden Utopia verlaten. Ze besloot dit stiekem te doen, alleen Linda en Madilia wisten van haar vertrek af. Linda en Madilia hebben alles vastgelegd op camera. En het duurde even voordat de groep erachter kwam dat Floor definitief uit de mini samenleving vertrokken was. Floor had nog wel een videoboodschap achtergelaten voor iedereen. Madilia heeft het stiekeme vertrek van Floor gefilmd en de beelden staan online! Ben je benieuwd hoe het precies gegaan is? Bekijk de beelden hieronder dan terug:

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Margriet at 12:14

    HaHa,ze zitten vol verasingen daar in dat Utopia. Dit is een voor opgezet plan geweest . Niemand kan daar ongezien wegkomen. De bewoners moeten ervan geweten hebben. Maar je kan de kijkers en lezers natuurlijk voor de gek proberen te houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *