Linda is teleurgesteld omdat de bouw van een B&B waarschijnlijk niet door kan gaan

Linda is teleurgesteld omdat de bouw van een B&B waarschijnlijk niet door kan gaan

Linda heeft bericht gehad van de aannemer en waarschijnlijk gaat de B&B in de salon van Madilia niet door kan gaan. Linda vraagt daarom of Billy even mee naar de vide komt en vertelt haar wat ze van de aannemer heeft gehoord. Het bedrag wat hij heeft begroot is 1980 euro.  Billy vindt dit een enorm bedrag. Dat is gewoon de helft van het penthouse benadrukt ze. Linda laat vervolgens weten dat ze erg teleurgesteld is. Ik had gerekend op ongeveer 1000 euro, dat hadden we wel kunnen verkopen voegt ze eraan toe. En maakt daarna een berekening in hoeveel maanden het bedrag terugverdiend kan worden. Als er elke week gasten komen, dan hebben we het binnen 2,5 maand terugverdiend. Billy adviseert haar om het morgen met de groep te overleggen. Dan kunnen de anderen ook hun mening ook geven. Daarnaast moeten er nog randzaken besproken worden wat betreft regelgeving. Zal het plan erdoor komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Madelief at 15:08

    Billy uit het penthouse en verhuren. Levert dat nog geld op.. Luxe Bill gaat dan maar bij Johan slapen of nog liever naar huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *