Romy en Billy verwachten dat Madilia snel Utopia gaat verlaten

Romy en Billy verwachten dat Madilia snel Utopia gaat verlaten

Madilia zit echt niet lekker in haar vel begint Romy het gesprek met Billy. De twee zijn ondertussen aan het chillen op het dakterras van het penthouse. Billy vraagt aan Romy waarom Madilia niet lekker in haar vel zit. Romy vertelt dat ze er erg mee zit dat Floor weg is. Ze mist Floor heel erg en moest ook bijna huilen toen ik vroeg hoe het met haar gaat voegt ze eraan toe. De twee bespreken daarna de situatie en zijn het erover eens dat Madilia het niet 15 maanden gaat volhouden in Utopia. Voordat Floor hier was, had Madi niemand nodig maar nu heeft ze gevoeld hoe het is om met iemand op één lijn te zitten en iemand te hebben die je steunt laat Billy weten. Dan is het logisch dat je iemand mist benadrukt ze. De twee zijn het er ook over eens dat Madilia dingen moet gaan oppakken, zodat zij haar aandacht ergens anders op kan richten. Denk jij dat Madilia snel Utopia zal verlaten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Ilse at 22:09

    Van mij mag ze en laat ze die zeur- en klaagtante Linda meenemen. Duo roddel en Co. Gelukkig is 1 grote roddelaarster weg en nu nog die 2! Zorgen daar voor een rot sfeer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *