Johan en Cemal smeden plannetjes voor de Ladies Night

Johan en Cemal smeden plannetjes voor de Ladies Night

Johan neemt Cemal even apart in de bistro om zaken omtrent het evenement Ladies Night te bespreken. Johan heeft vandaag een e-mail gekregen van een bedrijf dat graag dingen wil verkopen op het evenement. Wat is het dan vraagt Cemal nieuwsgierig. Johan blijft even stil en moet dan lachten. Toys vervolgd hij droog. Hierna moeten beiden lachen en proberen ze een manier te bedenken waarop zij de meeste winst kunnen vangen. Ik denk dat we gewoon gebruik moeten maken van demo’s zegt Johan. De gasten kunnen dan aanvinken welk speeltje zij willen hebben, en kunnen deze later ontvangen. Wat voor seksspeeltjes zijn het vraagt Cemal door. Johan weet het niet echt, maar hij neemt aan dat het gewoon netjes is. Laten we het voor de zekerheid even navragen merkt Cemal dan op. Niet dat hij straks komt en de pikken van 50 centimeter, zo, op tafel staan voegt hij eraan toe. De twee barsten weer in lachen uit en besluiten dat dat voor dit evenement mogelijk te ordinair zou zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *