Bas vindt dat Fay Chipp goed onder de duim heeft

Bas vindt dat Fay Chipp goed onder de duim heeft

Bas, Chipp en Cemal zitten aan tafel en bespreken het evenement Ladies Night. Bas vermoedt dat Chipp niet mee doet omdat hij simpelweg niet mag van Fay. Chipp zegt dat hij alleen een lapdance doet voor veel geld en niet echt zin heeft om aan de Ladies Night vast te zitten. Ja, lag het daaraan, Chipp vraagt Bas. Het is niet dat je niet mocht voegt hij eraan toe. Nee, geloof mij nou maar reageert Chipp direct. En geeft aan dat hij zich door niemand laat vertellen wat hij wel of niet mag doen. Vooral Chipp zelf gelooft dit, Bas is er alleen niet van overtuigd. Het komt natuurlijk wel goed uit dat het eigenlijk niet mocht van Fay… vervolgd hij subtiel. Als Chipp daarna op staat en naar de keuken loopt, fluistert Bas zachtjes tegen Cemal dat hij gewoon niet mocht. Cemal is het hier mee eens en reageert dat hij ook niet mag. Hij wil gewoon geen gezeik hebben voegt hij eraan toe. Als Fay langsloopt maakt Bas het geluid van een zweepslag. Lekker bezig, Fay zegt hij tegen haar. Natuurlijk wil Fay nog duidelijk maken dat zij het helemaal prima had gevonden als Chipp had meegedaan. Ik vond het juist leuk als hij mee zou doen vervolgd ze. Ik lig toch iedere avond bij hem in bed. De mannen zijn niet overtuigd en Bas schudt onopvallend zijn hoofd terwijl hij nogmaals het geluid van een zweepslag maakt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *