Madilia voelt zich futloos door het plotselinge vertrek van Floor

Madilia voelt zich futloos door het plotselinge vertrek van Floor

Madilia heeft het moeilijk met het plotselinge vertrek van Floor. Ze is wat stiller en heeft daardoor ook weinig energie. Romy heeft dit gemerkt en besluit een praatje met haar te maken. Als je wil kletsen moet je het gewoon aangeven begint Romy terwijl de twee voor het cordwood gaan zitten. Madilia vindt het lief van haar en laat weten dat ze dit zal doen. En voegt eraan toe dat ze zich futloos voelt. Gewoon geen energie en nergens zin in benadrukt ze. Romy kan het wel begrijpen. Ik zou het ook moeilijk vinden als Cemal weg was gaat ze verder. En begrijpt daarom heel goed dat Madilia het even moeilijk heeft maar toch adviseert ze Madilia om bezig te blijven. Gewoon lekker je ding doen, dat is het beste benadrukt ze. Madilia is het met het advies van Romy eens en besluit weer aan de slag te gaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. joes at 21:00

    geen energie en nergens zin in, en dat komt omdat Floor weg is? wat een bulshit, dat is bij haar al vanaf dat ze er is en zal ook niet veranderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *